Ervaringen

Op deze pagina lees je ervaringen van mensen die een consult hebben gekregen

separator

Esther is een geschenk uit de hemel 🙏 Ik voel veel dankbaarheid dat je in mijn leven bent gekomen en ook voor de bijzondere mooie liefdevolle vriendschap. Ik ervaar de sessies van Esther als 'n groot cadeau. Liefdevol legt Esther de vinger op de pijnlijke plekken en ondersteunt je in jouw proces. Het is heel erg voelbaar dat Esther vanuit haar hart werkt en zich laat leiden door haar gidsen. Esther straalt veel rust en vertrouwen uit. Haar inzichten en expertise zijn bijzonder effectief. Esther is open, eerlijk, duidelijk. Ze is dan ook confronterend, maar op 'n juiste liefdevolle manier Vanuit haar hart gunt ze jou je groei. Esther heeft vooral ook heel veel geduld en humor!! Er wordt regelmatig gelachen tijdens 'n sessie. Esther je bent 'n topper. Ik kijk altijd weer uit naar de volgende sessie. Oh ja... en er gebeurt altijd wel iets aparts, energetisch gezien tijdens 'n sessie.... Ik ervaar dat nooit als eng, maar als heel bijzonder en vooral mooi💗 Veel liefs.

MV uit Purmerend

Na enige tijd bij de praktijkondersteuner van de huisarts een traject gevolgd te hebben, waarbij alle oude pijn telkens opgerakeld werd, ben ik “via via” bij Esther terechtgekomen. Alle puzzelstukjes vielen op zijn plek. Ik heb al veel “aha momentjes” mogen ervaren. Het is een cadeautje om er samen achter te komen dat mijn eigen spiritualiteit aan het groeien is. En het is zo fijn om eens met een andere blik naar de gebeurtenissen in mijn leven te kijken. Ook heb ik veel baat bij de druppels. Iedere dag weer ben ik dankbaar dat Esther mij de hulp en ondersteuning kan bieden die ik nodig heb. Iedere keer als ik bij haar de deur uit loop voel ik mij zoveel lichter. Een verademing!

Sanne

De consulten bij Esther zijn erg fijn. Ze weet de juiste vragen te stellen en erbij stil te staan, helpt je hoe je ermee om kunt gaan en hoe verder; kijkend naar de toekomst! Ze zorgt ervoor dat ik weer kan genieten van de dingen in het leven en dat ik eindelijk weer kan voelen. Ik word steeds sterker! Gelukkig! Dankjewel.

M.vd.B

Bij Esther heb ik meer inzicht in mezelf en mijn omgeving gekregen, een bewustwording waardoor ik stappen vooruit kan maken en waardoor het leven overzichtelijk wordt. Tijdens een consult wordt op het moment ''ingezoomd'' en worden de belangrijke issues eruit gefilterd. Heel duidelijk, soms ook confronterend, maar altijd liefdevol. Ik kom heel graag bij Esther, het is voor mij verhelderend, we kijken samen naar wat echt belangrijk is op dat moment in mijn leven, waar leerpunten en oplossingen liggen. Bij mij meestal in combinatie met Bach Bloesems en Bloesems van de Chalice Well.

Zo heeft Esther ook de angstgevoelens en verdriet van mijn dochtertje weten te doorgronden, waardoor we nu inzien hoe dit komt. Ook zij gebruikt Bach bloesems en een spray. Ze vraagt uit zich zelf om naar Esther te gaan, ze voelt zich heel veilig en houdt van de rust en de sfeer van de ruimte.

C v G

Een oase van rust, oprechtheid en inzichten. Esther heeft mij in de zwaarste periode van mijn leven mij zaken zelf laten in zien en ervaren. Je bent mij aan het leren dat ik meer bewust moet zijn van mijzelf en dat alles wat om mij heen gebeurd alleen maar ruis veroorzaakt. Wat ben ik dankbaar dat ik met je samen mag werken om mij sterker en zelfbewuster te maken.

Esther, ik ben dankbaar dat jij in mijn leven bent gekomen.

N | J

Al langere tijd vroeg ik mij af of het leven niet veel anders in elkaar zat als wat het me tot nog toe in 40 jaar te bieden had gehad. Toen ik op een bepaald moment zowel psychisch als lichamelijk vastliep kwam ik via een kennis bij Esther terecht. Ik "voelde" niks meer, kon nergens meer van genieten.

Het was een openbaring om eindelijk met iemand te praten die begreep hoe ik me voelde en wist wat er in me omging. Esther heeft me geleerd om dicht bij mezelf en mijn gevoel te blijven en met wat ondersteuning van persoonlijk afgestemde Bachbloesems ben ik er beetje bij beetje weer bovenop gekrabbeld.

Inmiddels ga ik al een paar jaar elke 4 weken naar Esther en kijk ik iedere keer weer opnieuw uit naar onze afspraak. Ik voel me daarna krachtig en heb er steeds meer vertrouwen in dat ik alles aankan, wat er ook op mijn pad komt. Bedankt lieve Esther!

N

De eerste keer kwam ik in verband met ons huis en de energie die daar hing, maar al snel bleek er meer aan de hand te zijn en uiteindelijk is mijn vriend ook een paar keer geweest en heb je ons erg goed geholpen.

Het is altijd erg fijn om weer langs te komen, het uur is zo voorbij en er zijn de afgelopen weken toch wel een paar bijzondere dingen gebeurd tijdens de sessies.

Céline

Esther heeft mij in de afgelopen jaren ondersteund op persoonlijk en zakelijk gebied.

Ik leefde inmiddels een aantal jaren in de overlevingsstand zonder dat ik me daar bewust van was, waardoor ik steeds verder van mezelf verwijderd raakte. Mijn lichamelijke klachten namen toe die gepaard gingen met depressieve gedachtes en gevoelens. En als klap op de vuurpijl verloor ik ook nog mijn baan. Ik zag het niet meer zitten...

Ik ben dankbaar dat Esther op mijn pad is gekomen. Zij was een van mijn lichtpuntjes in de oh zo donkere tijd voor mij. Ze weet snel tot de kern te komen door het stellen van de juiste en soms ook confronterende vragen. De inzichten en handvatten die ik kreeg zijn duidelijk, praktisch en nodig om de antwoorden in jezelf te vinden. De Bach bloesem en Chalice Well waren onmisbaar in de verschillende processen die ik doorleefde.

Ik kijk terug op een zeer waardevolle zoektocht waarin persoonlijke groei en bewustwording centraal stonden. Ik heb mij nog nooit zo goed gevoeld als nu.

Dank je wel voor je steun, vertrouwen en liefdevolle begeleiding!

SJB

Bij Esther kom je binnen in een fijne rustgevende omgeving.

Als je met haar in gesprek gaat, weet zij de vinger op de pijnlijke plek te leggen en geeft zij je handvaten. Terwijl ik met Esther zit te praten, merk ik altijd dat de spanningen waar ik last van heb, langzaam weg beginnen te trekken. Na aansluitend een healing, ga ik ontspannen weer naar huis.

Vooralsnog heb ik Esther’s hulp nodig om nog verder uit te vinden welke richting ik op wil gaan in mijn leven en hoe ik daar ga komen. Ik hoop in de toekomst op een punt te komen, dat ik voornamelijk als ontspanningsmoment naar Esther ga. Een moment om even tot mezelf te komen.

Esther D.

De sessies zijn erg prettig en rustgevend, maar ook zorgen ze voor een positieve stimulans. De Bachbloesem was voor mij een steuntje in de rug en heeft tevens een goede werking gehad, toen ik de ziekte van Pfeiffer had. Echt een moment om tot jezelf te komen.

Laura

Ik had geruime tijd al last van angsten. Ik werd rustig wakker maar na enkele minuten bekroop mij de angst en kreeg ik een vreemd gevoel in mijn onderbuik wat in de avond pas weer minder werd.

Buiten dat ik een druk bestaan leidt, eigen bedrijf, gezin, 4 d. per week sporten en overige hobby’s kon ik er geen verklaring voor vinden. Ik heb het een tijdje rustig aan gedaan en meer ontspanning genomen. Dit wilde niet helpen, de angstige gedachten bleven. Angst om ziek te worden, dat de kinderen iets zou overkomen, om mijn ouders te verliezen, etc.

Via een vriendin ben ik bij Esther terecht gekomen. Ik voelde mij meteen op mijn gemak en ná de eerste sessie liep ik al een stuk ontspannender naar buiten. Ik heb Esther hierna nog enkele malen bezocht en heb o.a. een Healing ondergaan. Sindsdien gaat het een stuk beter weet ik inmiddels waar de spanningen vandaan komen en waar mijn toekomst ligt. Esther bedankt, om tussentijds te resetten zal ik je zeker blijven bezoeken.

F.H.

Hoewel voor mij onmisbaar, is het me vaker overkomen dat de reguliere klassieke oplossingen/medicijnen, consulten niet altijd een complete weg bieden naar genezing. Samen met Esther heb ik een weg gevonden die de verschillende wetenschappen voor mij op hele prettige wijze verenigen,aanvullen. Zonder zweverig te zijn, maar van mens tot mens wordt me stapje voor stapje een gefundeerde haalbare manier aangeboden om op de juiste wijze, dwz de wijze die bij mij past, zowel mijn lichamelijke als geestelijke blokkades te verhelpen. Deze vereniging van behandelmethodes vind ik dé manier van behandelen. Esther bouwt hiermee een brug voor de toekomst!

Ingrid Verwijst

Sinds een jaar bezoek ik de praktijk van “Esther” na een ingrijpende operatie met een lange psychische nasleep. De rust die zij uitstraalt en het vertrouwen waarmee ze de vinger op juiste “pijnlijke” plek kan leggen, is geweldig.

Door Esther heb ik het vertrouwen in mezelf weer terug gevonden en leer ik meer te relativeren. “De grootste krachtbron die je hebt, ben jezelf”. Om dit ook daadwerkelijk te voelen, heb ik iedere keer opnieuw haar steun en haar expertise nodig.

Ik ben er nog lang niet, maar ik ben eindelijk op de goede weg……

P.H.

Sinds ongeveer een jaar heb ik contact met Esther over verschillende (levens-)vragen. Het contact met Esther verloopt prettig. Zij is erg intuïtief en weet de juiste vragen te stellen om de antwoorden die je zelf al hebt, tot je te laten komen. Op aanraden van Esther ben ik begonnen met Bach bloesem, aangevuld met Chalice Well Essence. Bij het gebruik van deze druppels ervaarde ik weer dat er werd versterkt wat in basis al aanwezig is. Een goede aanvulling en steun in mijn proces.

Ivy

De consulten helpen me te beseffen dat het om mijn leven draait. Hoe ik erin sta en met situaties omga. Ik wil meer leven vanuit mezelf.

Christien

Esther heeft bij ons een huisreiniging gedaan.huis wou maar niet verkocht worden.daarna voelbaar meer rust in huis. Na een jaar huis dan eindelijk verkocht maar achteraf gezien wel precies op het goede moment!

S.v L

Ik ben nog steeds onder de indruk van de Bach bloesem en de Chalice well essence. Door een nare situatie voelde ik veel boosheid opkomen, wilde hier echter zo snel mogelijk vanaf. Heb de situatie met je gedeeld en een afspraak gemaakt...... En werkelijk één dag na het innemen van de druppels was ik er al vanaf. Geweldig hoe heilzaam deze natuur producten zijn en bijzonder dat je onderbewuste de juiste keuze maakt.

cvdb

Graag wil ik Esther bedanken voor het reinigen van ons bedrijf. Steeds al wij dachten een compleet team te hebben begon de sfeer te verslechteren. Natuurlijk kijk je dan eerst wat kunnen wij hier aan doen om dit te veranderen maar het bleef moeizaam. Na een gesprek met Esther hebben wij besloten om ons bedrijf energetisch te reinigen. Met het idee baad het niet schaad het niet, hebben wij dit laten doen, en kan ik vertellen dat de sfeer positief is veranderd en ons bedrijf is geworden zoals wij het voor ogen hadden.

S.J.

Esther, Super bedankt voor jouw hulp bij het ontplooien van mijzelf. Het leren begrijpen en accepten wat er op mijn pad komt. En natuurlijk de bijzondere vriendschap! De Bach, chalice Well en de spagyriek hebben hier in het bijzonder aan bijgedragen.

Peet

De Spagryriek complex druppels die Esther na een uitgebreid gesprek met mij heeft samen gesteld hebben mij erg goed geholpen. In dit geval om mijn hormonale huishouding beter in het gareel te brengen en de rust in mezelf makkelijker te kunnen vinden. Ik ben hier heel erg blij mee, en super tevreden met de werkwijze van Esther, ze geeft me een vertrouwd en geliefd gevoel. Dank je wel voor al je hulp!

Patty

Lieve Esther, Bedankt dat je in ons leven bent gekomen. Met je liefdevolle en zachtaardige manier heb je ons doen inzien dat je los van elkaar verder groeit en daardoor een mooiere en respectvolle relatie opbouwt, ook mede door de Bach, Chalice Well en Spagyriek. En wij zijn dankbaar voor de fijne band die wij met jou hebben gekregen.

Jan en Sigrid

Ik weet het nog goed, als jongetje van 26 met een burn-out, zwaar sceptisch over het spiritueel wereldje, zocht ik voor het eerst contact met Esther. Onder het motto "baat het niet, dan schaadt het niet", liep ik daar voor het eerst binnen, zwaar gehavend en getekend door alle dingen, die tot dan mijn pad hadden gekruist. Nooit had ik mij kunnen voorstellen wat er daarna allemaal op me af kwam. Binnen 3 maanden kreeg Esther het voor mekaar dat ik mij bewuster werd van alles om me heen. Ik kon de dingen in perspectief zien, en een deken van kalmte viel er over mij heen. Ik behaalde persoonlijke successen welke ik nooit voor mogelijk had gehouden.Ik herstelde binnen 2 maanden van een zware schouderoperatie, waarbij zelfs de behandelend arts zei, dit nog nooit te hebben gezien een operatie als deze. Ineens viel ieder puzzelstukje op z'n plaats. Ik heb onder andere ervaringen gehad met de spagyriek en de bloesemtherapie, alswel meerde malen een healing. Het gevoel wat er aan energie via mijn lichaam binnen kwam, is iets wat niet in woorden uit te drukken valt, maar iets wat echt door ervaring te begrijpen valt. Lichamelijk maakte ik sprongen vooruit, pijntjes voelde ik niet meer, alom bewustwording van het geheel is hetgeen wat mij overkwam. Ik had eindelijk rust, en controle over mijn doen en laten. Later ben ik een tijdje gestopt met dit hele gebeuren, waardoor ik een jaar later weer terug bij af was. Totdat ik er laatst genoeg van had, en weer contact zocht met Esther, iets wat ik al wist, maar wat na mijn eerste bezoek gelijk weer werd bevestigd. Deze vrouw bezit ware, pure positieve energie. Inmiddels ben ik weer op de goede weg. Iets wat mij zonder Esther waarschijnlijk nooit was gelukt. Of vele jaren later pas. Geloof je het niet? Ik daag je uit! Probeer het eens, onder het motto "baat het niet, schaadt het niet". Je zult jezelf eeuwig dankbaar zijn. Net als ik dankbaar ben, dat Esther op mijn pad is gekomen. Inmiddels ben ik bijna 29, en begrijp ik eindelijk wat mijn plek is op deze wereld. En ben ik in die jaren van een jongetje, naar een volwassen man gegroeit! Als dat niet bijzonder is, dan weet ik het niet. Esther bedankt voor alles, en alles wat er nog komen gaat!

Dominique

Een rustpunt, een gids bij de (levens)vragen die me bezighouden, een prachtig mens... Dat zijn in het kort de woorden die bij me opkomen. Met een warm, prettig en positief gevoel ging ik na de eerste sessie naar huis. Voor het eerst sinds lange tijd heb ik het gevoel, dat ik weer enigszins in balans ben. Dank Esther voor de begeleiding. Ik ben blij dat ik kennis met je heb mogen maken.

JvdV

Lieve Esther... Via een ‘bijzondere’weg ben jij in mijn leven gekomen..niet voor niets natuurlijk!!! Na een lange en zware periode in mijn leven moest ik mijn weg naar mezelf en in dit leven weer terugvinden. En vooral hierin de juiste balans vinden. Sterk als ik ben, was ik al op weg, maar nog lang niet daar..! Dagelijks de ‘helpende’hand bieden aan mensen om mij heen vanuit een oprecht hart, maar liet voor mezelf niet gauw iemand toe... Dankzij jouw pure en liefdevolle benadering en jouw oprechte manier van werken, liet ik het toch toe dat iemand eens in mijn ziel mocht kijken. Je maakte mij weer bewust van mezelf en alles daar omheen. Je raakte mij diep, en voelde mij meteen ‘thuis’bij jou.. Na mijn eerste healing voelde het alsof er een ‘grauwe sluier’vanuit mijn verleden was weggehaald. Mijn chakra’s stroomden weer beter en dankzij fijne en bijzondere gesprekken en zeker de Bach bloesems en de Chalice Well Essence, heb ik mijzelf weer teruggevonden!! Mijn zachte en kwetsbare kant mocht ook weer gevoeld en gezien worden. Sta nu veel sterker en vooral bewuster in het leven.. Ik ben jou erg dankbaar,lieve Esther, dat jij mij hebt mogen helpen in dit mooie proces en me ook bewuster hebt gemaakt van mijn eigen spiritualiteit en mijn groei hierin. Zodat ik ook in Mijn werk weer mensen mag helpen. En zo leren we gelukkig nog elke dag bij..... Een liefdevolle knuffel voor een bijzondere vrouw..

Katja

Ik verbaas me elke keer weer over hoe goed de sessies me doen en over hoe alles zonder er ook maar iets over te vertellen op zijn plek kan vallen. Omdat ik het erg moeilijk vind om rust te vinden op de juiste momenten, heb ik een aantal keer de aromatherapie coaching en de bachbloesem remedie ervaren. Dit heeft me enorm geholpen! Ik kan weer op de juiste momenten rust vinden en zit een stuk lekkerder in m’n vel. Ik zou de verschillende sessies iedereen aanraden, heel erg bedankt Esther, ik kom graag nog eens langs!

Zoë Lammers